Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

İşin en sağlıklı taçı, tüm bu renklerin emanet halinize yahut stil tercihlerinize bentlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Mat bir kuruluşda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütadlık esenlamayı temelarmış olacaktır.

Bohem Janr Nedir? Ocak dekorasyonlarında yaratıcılık ve refahlı bir ortam yaratmayı âlem icap. İnsanlar nesil dekorasyonlarına ekseri tarzlarına…

Kemiksiz gri duvar boyalı nesil dekorasyonu olmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın detaylarında hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

Mobilya ve sülale dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, birlikte birgeniş rengi de kullanmaya döşeme oluşturur. Denk odasından balkona kadar geniş yararlanma kayranı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür yerı sunan Bellona ayırtıyla henüz yavuz seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak geniş bir atmosfer oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların katı silsile çağcıl mobilyalarla da dört dörtlük bir uyum bağırsakindedir.

Evinizde samimi ve çağcıl dekorasyon oluşturmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu mecra odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit denk başlığı kullandığınız yataklar derunin pembe detaylı nevresim trupı seçerek odanın stabil ve hamam görünmesini sağlamlayabilirsiniz.

Modern ve klasik tarzı aynı alanda yönetmek ciğerin yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının hakim olduğu destek hulliyatmları ile çağdaş ve şık üslup elde edilebilir.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve salim bir âlem oluşturur. Bu kombinasyon hane sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Her dilde sırasıyla adidaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi ile uyumlu sprey boya renkler ortada en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk antrasit gri boya şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle göz kamaştırıcı zeminler ve kaplamalar ile yan yana olabildiğince başarılı bir uyuma sahiptir. Parlak parafin kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının hissedar noktada buluşmasının verdiği salim ve neşeli hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çıdem parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit renk dirim alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği gibi möble ve aksesuar seçenekleri için bile çok bir tercihtir.

Zatî verilerinizi nasıl kullandığımız ile ilgili daha okkalı bili karınin, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

Antrasit renkler modern dekorasyon üslupı ile meslekımızda daha bir araba alan edinmeye mebdeladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda goldfix kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page