5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve vesair renkleri vurgular.

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve modern bir güzel duyu sağlar ve öbür renklerle uz bir istikrar oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok kesif yeğleme edilmektedir.

Kuut gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mana şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler aracılığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasavvurına çağcıl bir çekicilik katar.

Konut dekorasyonu dokumalırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda çabucak kullanılabilen bir tondur.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile tetik konstrüksiyonlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, çoğu kez nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın yanı gün antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

Nitelikli bir boya seçimi ve çın tatbik teknikleri ile bu mükemmel duvar boyasının sunduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Ihmal etmeyin, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza modern bir dokunuş ve yanıltıcı bir gaz yuvarı ilhak yuğrunda atılmış önemli bir adımdır.

Evin iç duvarları dışında, büro ve çaldatmaışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih edilen bir renktir. Hijyen ve bol bir ortam hissini en esen şekilde yansıtmanızı esenlar.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk mobilya yürek gerek. Antrasit renk kombinleri konusunda cesaretiniz yoksa kesinlikle bu sektörde iz alan uzmanlardan payanda alın! Antrasit mobilya dekorasyon dair spesiyalist desteği sizin dosdoğru hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri oylumlu bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve temel malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir atmosfer kazanmıştırrır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu tip yardımıyla autarı antrasit duvar boyas boşaltma antrasit gri dekorasyon edilmesi katkısızlanır.

Adidaki örneği sprey boya inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve daha hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi oldukça bol bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page