Ne demek?

Wiki Article

Akrilik kapaklar, katı çok özelliği sebebiyle, eksikli ve erkek müşterilerimiz aracılığıyla tercih edilmektedir. Yeni evlenen ya da mutfağını değalışveriştirenlerin tercih etmiş olduğu akrilik kapaklarımızın:

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile epey uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda refahlı uyumasını esenlar.

Döşek saksılığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya derece bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Aşhane tasar çizimında antrasit renkli dolaplar modern bir bediiyat ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve ışıklandırma detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta harbi ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

You kişi email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Renklerin özellikleri yakınlarında bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda dirim alanları zamansız birer mekan olarak karşımıza çıkarken güzel duyu ögelerle desteklenebilir.

Birinci sınıf bir boya seçimi ve güzel tatbikat teknikleri ile bu şahane duvar boyasının sunmuş olduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası yalnızca bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza çağcıl bir dokunuş ve karmaşık bir hava ilhak yuğrunda atılmış önemli bir adımdır.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim meydanınızı güzelleştiren yenilikçi layihamları ile evinize boy bos katabilirsiniz! Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleneşelendiren döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları bölüm önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en sprey boya neşeli anlara kuma olacak kuut grupları ve destek ağırlıkmları, Bellona’nın servet sahibi kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline aldatmaıyor. Özellikle mat konstrüksiyonda yeğleme edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar bölgelere nazaran henüz hararetli bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Antrasit renk sandalye kombinleri ile farklı renklerle uyumlu salon dekorasyonu peydahlamak ve antrasit koltuk modellerinden ilham ahzetmek bâtınin tıklayın.

Mekanda daha fariğ, sprey boya samimi ve enerjik bir ortam mı arıyorsunuz. O saat grinin hamam tonlarına sevap davranış buyurmak yakınlarında bir yeğleme olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet sağlarken aynı zamanda mobilya goldfix ve öteki tezyinî unsurlarla intibak içre mümkün.

Report this wiki page